TERMÉK INFORMÁCIÓK

 HUGO Reflective Edition Az új illat
A citrusos magas tónusok, az üdítő eukaliptusz és a fagyos menta együttese hűvös, fűszeres hatást kelt. Az élénk szívillatban az ibolyaszirom, a ciprus és a japán körte köszönnek vissza, amelyek aromás, gyümölcsös jegyekkel gazdagítják az illatot, hogy azután a melegebb vetiver és ámbra tegye igazán férfiassá az összhatást.

#
#
#

 

GUILLAUME DIOP

A balettáncos Guillaume Diop elképesztő tudása és a művészet iránti elkötelezettsége révén forradalmasítja a tánc világát.

 

KELVYN COLT

A művész Kelvyn Colt szókimondó szövegeiben ragadja meg az általa hirdetett igazságot.

 

TOBY SEGAR

A profi parkouros Toby Segar szinte a lehetetlenségig feszegeti a sportág határait, és az akadályok sorozatos legyőzésével írja a saját történetét.

 A HUGO Reflective Edition eau de toilette azoknak a férfiaknak készült, akik mindennap kiállnak a saját igazukért. Az illat friss hatása az egyediség és különlegesség szépségét hirdeti, hogy ihletet és új látásmódot adjon a világ folyásának újraírásához.

 


összetevők

Alcohol Denat, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Coumarin, Isoeugenol, Hydroxycitronellal.