TERMÉK INFORMÁCIÓK

BVLGARI
MAN TERRAE ESSENCE Eau de Parfum

A BVLGARI MAN kollekció legújabb tagja egy új természeti elemet testesít meg egy rendkívül markáns illat formájában, méghozzá a föld erejét.
A BVLGARI MAN Terrae Essence illatot a Toszkán termőföldek, a végtelen dombok, virágok és fák gazdagsága ihlette. Melengető, gazdag és termékeny, az új illat a föld életet adó erejét testesíti meg egy fás-vetiver illatban, amely a megművelt föld igazi rituáléjára emlékeztet.

A BVLGARI MAN Terrae Essence EDP a napcsókolta, friss citrusos jegyekkel indít, mint a citrom esszencia vagy a kalamondin akkord, amiket egy soha nem látott vetiver kombináció követ a szívjegyben, ezzel formálva az illat nyers intenzitását. A Vetiver Esszencia Duo különlegessége, hogy kétfajta vetiverből készül: a jávai vetiver intenzív, füstös, míg a haiti vetiver lágyabb, melegebb jegyeit kombinálja, így a kettő egy kontrasztos, mégis egymással harmonizáló illatélményt alkot. Az alapjegyben egy, a BVLGARI számára egyedileg kifejlesztett illatjegy, a Terrae Akkord jelenik meg, amiben keverednek a bőr jellegű, a pacsulit és az édes répát idéző aromák, ezzel egy mesés lezárást adva az illatnak. Melengető és férfias, a BVLGARI MAN Terrae Essence megragadja a föld termékenységét és a természet nagylelkűségét.

összetevők

ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCE) AQUA (WATER) LIMONENE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE HYDROXYCITRONELLAL CITRONELLOL LINALOOL COUMARIN ALPHA-ISOMETHYL IONONE ALCOHOL CITRAL TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE GERANIOL BENZYL BENZOATE FARNESOL ISOEUGENOL CI 17200 (RED 33) CI 19140 (YELLOW 5)