TERMÉK INFORMÁCIÓK

DIOR
SAUVAGE Eau de Toilette


Azonnal felismerhető, mára már a Dior jellegzetes illatává vált, amely egyedülálló* és férfiasan magabiztos.

Akár egy mély szippantás a friss levegőből, a Sauvage Eau de Toilette egy merész összeállítás azoknak a férfiaknak, akik nem félnek önmagukat adni.

Töltse fel vele azokat a 30 és 100 ml-es Sauvage Eau de Toilette üvegeket, amelyek hátán (a 30 ml-es eau de toilette esetében) vagy alján (a 100 ml-es eau de toilette esetében) szerepel az „ÚJRATÖLTHETŐ” felirat!

* A Diornál.
„A Sauvage megalkotásakor a férfit láttam magam előtt. Az erős és egyértelmű férfiasságot. Mint amilyen az a férfi, akit nem béklyóz meg az idő és a divat.”

François Demachy, a Dior parfümőre A gondos odafigyeléssel válogatott, természetes eredetű összetevők koncentráltan vannak jelen ebben az alkotásban. Légies fejjegyek lengik körbe a Reggio di Calabriából származó bergamott lédús frissességét. Az ambroxan erőteljes fás illattal öltözteti fel a bőrt.

A Sauvage számára François Demachy magas minőségű, reggiói bergamottot követelt. Ez pedig nem másból, mint abból az exkluzív bergamottból származik, amelyet a helyi termelőkkel formált meg azzal a céllal, hogy a Dior-ház „védjegyévé” váljon. A calabriai napsugarak alatt sokkal lédúsabbá válik, és egyedülálló borsos és fanyar aromák fejlődnek ki benne.