TERMÉK INFORMÁCIÓK

AZZARO
The Most Wanted Intense Eau De Parfum

Az AZZARO WANTED sorozat folytatódik, egy új fejezet kezdődik egy nagyon kívánatos illat feltárásával, a nap fényében.
Ez az intenzív Eau de Parfum arra késztet, hogy élvezz minden pillanatot. Az élet játék, de készen állsz a játékra és hogy intenzíven élj az AZZZARO THE MOST WANTED-del?
Ez a férfi illat arra hívja viselőjét, hogy mindig több kihívással nézzen szembe, kutasson új élmények után és merészebb legyen, mint valaha, hogy megszegje a szabályokat. Ez a csábítás legfőbb fegyvere, mely bemutatja a férfi ellenálhatatlan kisugárzását, melyre mindenki vágyik. Minden eddiginél játékosabb, a THE MOST WANTED férfi soha nem hagyja abba a játékot, sőt éppen ellenkezőleg ... Ez a férfiaknak szánt intenzív Eau de Parfum olyan addiktív összetevőkre épül, amelyek mágneses és kifinomult illatot tárnak elénk.
A kardamom, a karamell akkord és az ámbra biztosítja ezt az intenzív Eau de Parfumot ellenállhatatlanul érzéki illatjegyekkel. Végül ez az ikonikus hordó alakú, mély, matt fekete üveg az asszertív férfiasságot jelképezi.

Az Azzaro The Most Wanted egy inspiráló férfi parfüm a maszkulin úriember számára, a férfiasság, a karizma és a kifinomultság tökéletes kombinációja. Intenzív illata aromás jegyekkel új mágneses férfiasságot teremt. Nagyon kívánatos és kiszámíthatatlan, a THE MOST WANTED férfi a mindennapokkal játszik, hogy még egyedibb élményeket szerezhessen. Légy mindennapi hős, és merd érvényesíteni ellenállhatatlan kisugárzásodat ezzel a rettenetesen addiktív, érzéki illattal.

Illatcsalád: Fougere-Fás-Orientális

Az Azzaro The Most Wanted férfi Eau de Parfum a „Fougere-Fás-Orientális” illatcsaládba tartozó kompozíció, amely robbanékony illatjegyeket hordoz:
- Hajnalban: Kardamom
- Napközben: Karamell akkord
- Alkonyatkor: Ámbra