TERMÉK INFORMÁCIÓK

MERCEDES BENZ
THE MOVE TRAVEL COLLECT Eau de Toilette

Az illat a férfinak, aki mozgásban van. Mozdulj!
A The Move jelmondata az élet ódája. Megzenésítve, egy fiatal férfi története, aki keresztülvág a nagyvároson, hogy meghódítsa azt. Minden mozdulat, minden lépés és minden ugrás az életről és a vágyról szól. A világ mozgásban van. És Ő is.

#BeFree: A szabadságát követeli.
#Liveinthemoment: Minden mozdulatból a legtöbbet hozza ki.
#Expressyourself: Az illata a kézjegye.


A The Move Dominique Ropion mester parfümkészítő alkotása, aki minden kreációjára egy illatszoborként tekint. A The Move illatát úgy formázta, hogy egy egész generáció szellemiségét jellemeze. Egy jellegzetes illat, amely kiemelkedik a többi közül. A dinamikus aromás fougere illat rétegezi a grapefruit savanykás szenvedélyességét, a kardamom fűszerességét és az almavirág illatos érzékenységét. A muskátli és egy innovatív sós tengeri jegy kombinációja a teljes modernitást adja, míg a tonka bab és a balzsamfenyő egyedi, ínyenc, édes aromát kínál, az itt és most érzését egy érzéki ébredéshez.


Fejillat: 
grapefruit, kardamom, almavirág

Szívillat: 
muskátli, sós tengeri jegy

Alapillat: 
tonka bab, balzsamfenyő


összetevők

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 40-B) - AQUA (WATER) - PARFUM (FRAGRANCE) - OCTOCRYLENE - ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - ETHYLHEXYL SALICYLATE - CI 60730 (EXT. VIOLET 2) - BHT - CI 19140 (YELLOW 5) - CITRAL - CITRONELLOL - GERANIOL - LIMONENE - LINALOOL.