TERMÉK INFORMÁCIÓK

AZZARO
Wanted Eau De Toilette

Készen állsz arra, hogy szembeszállj minden kihívással? Azzaro bemutatja a Wantedet, a férfias Eau de Toilette-t, a feltűnő, ínyenc férfinak, aki tudja, hogyan ragadja meg a lehetőségeit, és hogyan dacoljon a végzettel. Az Azzaro Wanted kombinálja a kardamom frissességét a vetiver fás eleganciájával és a tonkabab sima melegével egy kifinomult, hordó alakú üvegben... Mint a szabadság szimbóluma.

Egy inspiráló férfi illat, az Azzaro Wanted Eau de Toilette egy tökéletes kombinációja a férfiasságnak és a kifinomultságnak. Túláradó, fűszeres illata merészséget, szabadságot, spontaneitást és hatalmat kelt. Csábító illat, amely kellemesen vonzóvá teszi viselőjét. A fás jegyek mélysége és a fűszerek frissessége ragyogó, elegáns illatban találkoznak. Az Azzaro Wanted segítségével magával ragadó, lendületes és váratlan napok tárulkoznak elénk. A nők téged akarnak és a férfiak irigyelni fognak.

Illatcsalád : Fűszeres-Fás-Citrusos

3 jegyből álló férfi illat:
-Hajnalban: Citrom
-Nappal: Kardamom*
-Alkonyatkor: Vetiver

*Az Azzaro Parfums elkötelezett a felelősségteljes fejlődés mellett a partnereivel való együttműködés során, amely fenntartható luxushoz vezet. Firmenich partnerével együtt kiválasztott guatemalai zöld kardamom felelős forrásokból származik, garantálva a megfelelő jövedelmet a a termelők és a közösségek védelme mellett.