TERMÉK INFORMÁCIÓK

AZZARO
Wanted Tonic Eau De Toilette

Wanted Tonic, az Azzaro új, férfiaknak szánt illata rávilágít a féktelen, lovag életmód dacára és a kihívások ízére mindenkor. Játékos, csábító és szexi Wanted-hősünk egy új kiadásban tér vissza, amely dinamikusabb és merészebb, mint valaha. A férfi Wanted Tonic illat új élénkítő és robbanásszerűen frissítő értelmezés, amely újragondolja a verseny kódjait. Kívánatosabb, mint eddig, ez az új „Fás-Vizes-Fűszeres” Eau de Toilette megadja a hangot. A sportkihívások között rangsorolt női alternatív egóval folytatott verseny újra felélénkül. Ki lesz a #TheMostWanted?

A rettenthetetlen ember végső szimbóluma, az Azzaro Wanted Eau de Toilette Tonic az élet ódája. A Wanted Tonic férfi számára minden esemény kihívást jelent. Minden nap olyan lehetőségekből áll, amelyeket ez az úr kész megragadni. A hűvös jegyeivel ez az Eau de Toilette elengedhetetlen ahhoz, hogy az elegáns hangulatát bármilyen helyzetben megőrizze.

Illatcsalád: Fás-Vizes-Fűszeres

Egy kirobbanóan friss férfi Eau de Toilette merész és elegáns személyiséggel, melyet élénkítő összetevők kölcsönöznek 3 jegyben:

-Hajnalban: Lime
-Napközben: Gyömbér
-Alkonyatkor: Pacsuli*

* A fenntartható fejlődés gyakorlatából származó összetevők.
Az Azzaro Parfums elkötelezett a felelősségteljes fejlődés mellett a partnereivel való együttműködés során, amely fenntartható luxushoz vezet. Firmenich partnerével együtt kiválasztott pacsuli felelős forrásokból származik, garantálva a megfelelő jövedelmet a a termelők és a közösségek védelme mellett.

összetevők

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. LINALOOL. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. COUMARIN. CITRAL. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. CITRONELLOL. GERANIOL. EUGENOL. CITRIC ACID. BHT. CI 60730/EXT. VIOLET 2. CI 42090/BLUE 1. CI 19140/YELLOW 5 [C3698A]