TERMÉK INFORMÁCIÓK

 

MERÜLJ EL AZ Y EAU DE TOILETTE-BEN
A FRISSESSÉG ÚJ ILLATA FÉRFIAKNAK AZ YVES SAINT LAURENT-TÓL

 

#

 

A FRISSESSÉG MÉG SOHASEM VOLT ILYEN SZEXI.
AMI COOL, AZ MÉG SOHASEM VOLT ILYEN TÜZES.
Fedezze fel az új frissítő, mégis erőteljes illatot, amely egész nap kitart és egyetlen fújással kivételes intenzitást biztosít.

 

 

A PIKÁNS Y EAU DE TOILETTE
NYERS. REZONÁNS. VALÓSÁGOS.

 

Az YSL bemutatja ikonikus illata, az Y EAU DE TOILETTE kiélezett változatát. Friss, ásványos, fás fougère illat, melyben az aromás levendula ellenpontját az érzéki fa és a tengeri pára sósságát a napsütötte bőr melegével ötvöző szexi ámbra akkordjai képezik. Érezze ezt a hatalmas, minden korábbinál hosszabban tartó erőt. Szörfözzön a hódítás legújabb kék hullámán!

 

 

AZ YSL SZÁMÁRA KÉSZÍTETT TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK, MELYEK ENERGIÁVAL TÖLTENEK FEL

 

 

Együttes erővel az igazi frissességért. A magabiztosságból eredő hódításért. A levendula szív a virág legfrissebb, legcsábítóbb oldalait emeli ki. Körülötte a zsálya aromás melegsége és a bergamott frissítő csobbanása. Mindezt a gyömbér égetően jeges érintése és a geránium és bourbon szív ropogós, zöldellő ízei kísérik. Az új, ragyogóan kék aura, amely idén nyáron körülölel.

 

 

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ SAGA
EGY IKONIKUS LEGENDÁVAL

 

Az új illatot egy sokoldalú alkotó, a rockzene legendája, Lenny Kravitz testesíti meg. Egy rettenthetetlen kísérletező, aki a saját ritmusát követve él. MIÉRT? Mert a kreativitás hullámainak meglovagolásához először mélyen alá kell merülni a belső elementáris erőkben, amelyek a szenvedélyt táplálják. Fedezze fel újra a gyökereit. Térjen vissza oda, ahol minden elkezdődött, hogy megtudja, ki Ön.

  

“AHHOZ, HOGY TUDD HOVÁ TARTASZ, MEG KELL TUDNOD HONNAN JÖTTÉL.”

 


 

LENNY KRAVITZ , ÉNEKES ÉS NEMZETKÖZI YSL NAGYKÖVET

VÁLASSZA KI SAJÁT Y ILLATÁT:
A KREATÍV, CÉLJAIT ELÉRŐ FÉRFI ILLATAI

 

 

A VADONATÚJ
EAU DE TOILLETE

 

AZ IKONIKUS
EAU DE PARFUM

 

AZ INTENZÍV
LE PARFUM

 

#
#
#