TERMÉK INFORMÁCIÓK

HUGO BOSS
Boss Botted Eau de Parfum Ajándékszett

A szett tartalma: 1 db Boss Bottled EDP 100ml illat + 1 db Boss Bottled EDP 10ml-s illattoll + 1 db Boss Bottled 100ml-s tusfürdő

A Boss Bottled EdP az ikonikus Boss Bottled koncentrált verziója. Rendkívül intenzív és férfias, mégis kifinomult parfüm. Az ambíciózus férfiak illata, akik képesek minden nap újabb és újabb kihívásokkal szembenézni.
A kompozíció az alma és bermagott elegyével indít, mely tökéletes kontrasztot alkot a pikáns feketeborssal, míg a fűszeres szívjegyben a kardamon és az illatnak melegséget kölcsönző fahéj bontakozik ki. Végül az erős, határozott jegyeknek az alapjegyben fellelhető vetiver és pézsma keveréke kölcsönöz kifinomultságot, különleges bőrös-füstös jegyeket csempészve az illatba.
A Boss Bottled EdP megálmodója Honorine Blanc mester parfümőr, aki kizárólag a természetes alapanyagok felhasználásával és innovatív, új eljárásokkal dolgozott az illat megalkotásakor. Így hozta létre az időtlen eleganciát tükröző, mégis meglepően modern illatot, melyben a luxus érzését még tovább erősítia kifinomult, szálcsiszolt arany illatüveg.

Illatcsalád: fás-fűszeres
Fejjegy: alma, bergamott, fekete bors
Szívjegy: gesztenye, kardamon, fahéj
Alapjegy: vetiver, pézsma