TERMÉK INFORMÁCIÓK

AZZARO
Chrome Eau de Parfum karácsonyi szett

Az Azzaro az idei ünnepi szezonban ünneppé teszi az ajándékozást. Ez a férfi parfüm ajándékcsomag a következőket tartalmazza:
Azzaro Chrome Eau de Parfum 100ml
Azzaro Chrome Eau de Parfum 10ml
Azzaro Chrome Eau de Toilette 10ml
Az ünnepekre az AZZARO elkötelezte magát a környezeti lábnyoma csökkentése mellett és újrafelhasználható vagy újrahasznosítható ajándékcsomagolást fejlesztett ki. Emellett csökkentettük és fenntarthatóbb alternatívákkal helyettesítettük a műanyagokat. A tok és az üres forma 100%-ban FSC címkével ellátott kartonból készült. Ez a dobozméret teljes mértékben a termékeinkhez igazodik, és elkerülhető a további anyaghulladék.

Az Azzaro Chrome Eau de Parfum az ikonikus Chrome Eau de Toilette intenzív és árnyalt értelmezése. Egy új fejezet, amely a jelen pillanat intenzitását ünnepli az apa és fia közti filozófia megosztásával: "mosolyogjunk együtt az életre". A mediterrán fenyőerdő által inspirált illat az aromás frissesség kombinációja, amely egy megnyugtató fougere szívvel és egy intenzív fás alapillattal olvad össze.

Illatcsalád: Fougere-Aromás-Fás

A férfi Azzaro Chrome Eau de Parfum a "Fougere-Aromás-Fás" illatcsaládba tartozik, és három kiváló minőségű fő összetevő egyedülálló keverékének gyümölcse:
-Hajnalban: Zöld mandarin*
-Napközben: Levendula*
-Alkonyatkor: Fenyő esszencia

*Fenntartható fejlesztési gyakorlatból származó nyersanyagok. Az Azzaro Parfums elkötelezett a felelősségteljes fejlődés mellett a partnereivel való együttműködés során, amely fenntartható luxushoz vezet. A partnereivel együtt kiválasztott olasz zöld mandarin és francia levendula fenntartható forrásból származik.