TERMÉK INFORMÁCIÓK

BVLGARI
MAN WOOD ESSENCE SET

A BVLGARI MAN WOOD ESSENCE új férfi illat az erős fás és a szikrázó citrusos jegyek ötvözetével egy izgalmas újdonságként egészíti ki a BVLGARI MAN kollekciót.
A BVLGARI MAN WOOD ESSENCE egy vakmerő utazás az illatok világába. A művészien megalkotott Eau de Parfum felépítése hasonlít a fáéhoz: a fejjegyben táncot járnak a szélben a színes levelek és ágak, a középső, föld jegyekkel gazdag szint a fa törzsének erősségét szimbolizálja, és végül a robosztus alapjegyben teljesedik ki az illat. Ahogyan a faágak kapcsolódnak az erős törzshöz, úgy kapcsolódik a törzs is a gyökerekhez. Ez a kapcsolat jelenik meg a parfüm illatjegyeiben is, egymásra épülve támogatják egymást a szintek. A lenyűgöző, izgalmas illat és természet határtalan erejének ötvözete megérinti a BVLGARI férfit és rajta hagyja ujjlenyomatát.
Az Eau de Parfum a citrusfélék és a fűszerek fényes szikrájával nyit. Az olasz lédús citrusok lendülete elrepít a Földközi-tengerhez, ahol a táj éltető és az élet vibráló. A koriander pedig egy váratlan tüzes kalanddal fűszerezi meg az utazásunk végét. Az illat férfias jellegét a robosztus, fákkal teli erdő adja. A fás jellegét tovább erősíti az örökzöld ciprusfa, ami egész évben virágzik. A mély, zöld aromáját a Haiti vetiver fokozza. Ezek kombinálásával egy erőteljes, testes és csábító illatot kapunk. Akárcsak az otthonunk, a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE alapja is meleg és hívogató. Magába foglal egy másik örökzöldet is, a cédrusfát. Hogy fokozza a füstös hatást, a BVLGARI két különböző technikát kombinált a fa lepárlására és tisztítására, majd tovább formálta az illatot gyantával és tenger-jegyekkel.
Az eredmény: egy fás mégis friss, élénk de erőteljes illat.

A szett tartalma:
Bvlgari Man Wood Essence EDP 100ml
Borotválkozás utáni balzsam 100ml
Neszesszer