TERMÉK INFORMÁCIÓK

A J’adore-virágok új, érzéki, erőteljes és körbeölelő illata: ez az eau de parfum infinissime.

Egy végtelenül illatozó virágcsokor: a százlevelű rózsa, az arab jázmin, az ilang-ilang és a grasse-i tubarózsa jegyeit a krémes szantálfa akkordjai teszik bársonyossá.

Ismerős, mégis meglepő; az infinissime tulajdonképpen a napos J’adore eau de parfum érzéki testvéreként végtelen illattal lengi körbe viselőjét. „A J’adore eau de parfum infinissime egyedülálló, markáns, mégis bájos jegyei a grasse-i tubarózsából származnak. A romantika megtestesítésére törekedtem, amikor bevontam a J’adore-csokorba: a J’adore szinte „elcsábította” az izgalmas tubarózsát; átölelte, újraélesztette, fényárral dicsőítette. Az erős és magabiztos nőiesség azonnali ismérve.” Az eau de parfum infinissime megalkotásakor François Demachy kibontotta a már ismert J’adore-csokrot, és fás jegyekkel tette intenzíven érzékivé a harmatos szirmokat.

Buja és vadító; a százlevelű rózsa táncot lejt a narancsos arab jázminnal, és párt cserél a gyöngyvirággal.

Az ilang-ilang könnyed, vidám illata teszi légiesebbé és még virágosabbá a kompozíciót.

A bergamott, a lédús vérnarancs és a buja, vadító grasse-i tubarózsa akkordjai kiteljesítik és érzékivé teszik az illatot, amely végtelenül sokáig a bőrön marad.

A J’adore fás, meleg jegyei a krémes, körbeölelő szantálfából áradnak.

A J’adore-üveg nyaka megújult dizájnt kapott, és az új eau de parfum infinissime-et tükrözi. Az ikonikus maszai gallért szálakra bontottuk és lazábbra vettük, hogy kecsesebben omoljon az üvegcsére, akár egy nyaklánc, ahogy érzékien hull a nő bőrére. Ez az új ékszer a felszabadult nőiességet szimbolizálja.

Az érzéki és kifejezetten nőies rutinért:

1. Simítsa bőrére a J’adore Lait Sublime testápoló tejet.

2. Permetezze a J'adore Eau de parfum infinissime parfümöt a pulzuspontokra.

3. Fokozza az illatélményt a J’adore száraz testolajával.