TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
JOY BY DIOR SHOWER GEL

TUSFÜRDŐ


A JOY by Dior habzó tusfürdő gél bőséges, sűrű habja kellemesen puha.

Azonnal beborítja a bőrt és ott is marad, tartós élvezetet biztosít, és finoman kiemeli a JOY by Dior illat szépségét. „Amikor egy illathoz hozunk létre termékeket, akkor mindig az összetétel jelenti a valódi kihívást. Meg kell őriznie a kézjegyet, miközben átültetjük más médiákba. Izgalmas, gondolkodtató feladat, mert minden alkalommal az illatszerkezet alapos ismerete szükséges, hogy le lehessen fordítani egy másik "nyelvre". A JOY by Dior azért is jelentett sokkal nagyobb kihívást, mert a szerkezete nagyon sűrű. Meg kellett őriznünk ragyogó közvetlenségét és ki kellett emelnünk frissességét, miközben a rengeteg jegyet a bőrápoló termékek formulájához igazítottuk."

François Demachy, a Dior parfümőre A JOY by Dior habzó tusfürdő gél illattal veszi körül, amelyben:

A bergamotthéj és a mandarin jegye a virágokkal egyesülve robban ki. A rózsa esszenciája, valamint a mámorító jázmin élénk mosollyal keveredik ezekkel a finom gyümölcsökkel.

A meleg és krémes szantálfa jegy gyengéden átölel minket.

Az intim aláírás, a pézsmajegyek könnyű és porhanyós suttogása gyengéd, érzéki bőr a bőrhöz hatást kelt.

Az érzékek különleges pillanatáért:
1. Ébressze fel érzékeit a JOY by Dior habzó tusfürdő géllel.
2. Merüljön el a JOY by Dior hidratáló testápoló érzéki textúrájában.
3. Permetezze a JOY by Dior Eau de Parfum-öt a pulzuspontokra.

összetevők

#13562/A AQUA (WATER) ? SODIUM LAURETH SULFATE ? POLYSORBATE 20 ? PARFUM (FRAGRANCE) ? COCO-BETAINE ? PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE ? GLYCERIN ? PENTYLENE GLYCOL ? PHENOXYETHANOL ? SODIUM COCOYL ISETHIONATE ? SODIUM METHYL COCOYL TAURATE ? DISODIUM COCO