TERMÉK INFORMÁCIÓK

MUGLER
Alien Goddess Intense Eau de Parfum

A hatalmas izzó fény által táplált Alien Goddess belső ereje határtalan. Az Eau de Parfum Intense felerősíti a kisugárzását, befolyását fokozza és kivirágoztatja a kalábriai Bergamott, a Spanyol Jázmin szuperinfúzió és a Bourbon Vanília - az eredeti ikonikus illat jellegzetes - mágneses jegyeivel, hogy érzékiséget és merészséget nyújtson.

Az új illat virágos, fás és ámbrás jegyei melegebb árnyalatokkal rendelkeznek, amelyek az egyedi talizmán arany üvegén keresztül vibrálnak.

Az Alien Goddess Eau de Parfum Intense minden nő számára felhívás, hogy engedje be a rendkívülit!

Az illat összetétele

A MUGLER virágos, fás, ámbrás alkotása, az ALIEN GODDESS Eau de Parfum Intense nemes, fenntartható forrásból származó összetevőkkel és végtelen illat utazással tarkított nyomot hagy maga után, mélyen pozitív érzéseket hordozva. Ez az új női parfüm a MUGLER szakértelmének végső megtestesülése a virágos, fás és ámbrás jegyekkel, amelyek három kinyilatkoztatás köré csoportosulnak.

A káprázatos kinyilatkoztatás
Az Alien Goddess ragyogó Kókuszos jegye egy új, krémesebb és intenzíven addiktív aspektussal egészül ki, a lágyságot egy fanyar és gyümölcsös Bergamott szívvel élénkíti.
Ezek a kiváló összetevők egyedülállóan fényes és merész fejjegyet alkotnak.

A dicsőséges kinyilatkoztatás
Ennek a ragyogó illatnak a szívében az Alien Goddess Spanyol Jázmin szuperinfúziója a Jázmintea magával ragadó új jegyével párosul, amely szorosan illeszkedik az eredeti illathoz, erős virágos jegyekkel megerősítve. Egy varázslatos kombináció, amely olyan ragyogást biztosít, amely megzavarja az érzékeket.

A megbabonázó kinyilatkoztatás
Egy erőteljesebb illat, az Eau de Parfum Intense izzó jegye megújult erőre talál fás alapjában. Tüzes élvezetet produkálva, a fenntarthatóan termesztett prémium madagaszkári Vanília infúzió a Benzoéviasz és a Kasmírfa elegáns és érzéki jegyeivel melegszik, addiktív illatélményt nyújtva.

Az üveg

Az erőteljes Eau de Parfum Intense egy új, lenyűgöző és varázslatos talizmán üvegben izzik. A 90 ml-es ALIEN GODDESS, a fürdőszoba polcára, a 60 ml-es ALIEN GODDESS az éjjeliszekrényedre, a 30 ml-es ALIEN GODDESS a táskádba kerülhet.

Ez az új üveg, amely felületén a fény intenzív tükröződéssel hatol át, arany ombré hatással lett díszítve, hogy visszatükrözze fényét, mint a napfelkeltét, az optimista jövő ígéretét. Az érzéki és vibráló üveg fényes nőiességet idéz, amely erejének és mágnesességének mértékével vibrál.

Termékelőnyök

Az Alien Goddess Eau de Parfum Intense páratlan pozitivitást sugároz minden nőre, mint egy egyetemes felhívás. Az egyedülálló illatmanifesztum nagylelkű természetet és intenzív fényt tár elénk, azonnal elrepít minket egy napsütésben és kedvességben fürdő világba.

Az Alien Goddess Eau de Parfum Intense modern és mámorító virágos jegye egy ikonikus illatot káprázatos és addiktív glóriává változtat. Ez a rendkívüli, egy üvegben.

összetevők

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, METHYL ANTHRANILATE, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4, CI 61570 / GREEN 5, CI 15510 / ORANGE 4