TERMÉK INFORMÁCIÓK

MUGLER
Angel Nova Eau De Parfum utántöltőA MUGLER legújabb virágillat-alkotása, az Angel Nova Eau de Parfum kivirágzik azzal az ajándékkal, hogy valóra váltsa az álmokat. A MUGLER nő ihlette kultikus vonal új megvilágításba helyezi az ikonikus illatú Angelt, egy gyümölcsös, virágos és fás jegyekkel átitatott női parfüm felfedésével.

Az Angel Nova Eau de Parfum most utántöltő palackban várja, hogy szükség esetén utántölthesse csillag alakú üvegét.

Az illat összetétele

Egy magával ragadó Eau de Parfum a gyümölcsös élvezetek, az exkluzív MUGLER rózsa és a fás aromák érdekes ötvözetével - merész összeállításának köszönhetően valóban az öröm és önmegerősítés káprázatos találkozása.

Csoda arculat

A málna életet és színt ad a Csoda arculatnak. Zamatos öröm édességgel árnyalva és a licsi jegyeivel párosítva a gyümölcsös túladagolás érdekében.

Szuper arculat

A természet és az innováció szövetsége az abszolút nőiesség érdekében. A Damaszkuszi Rózsát kettős kivonással fokozzák, hogy mámorító, természetes illatot nyerjen. Egy eredeti, szupertermészetes rózsával is keverik, amelyet az upcycling* és a biotechnológia eredményez. Valóban texturált és érzéki MUGLER rózsa.

Erő arculat

Fás szerkezet, Akigalawood és Benzoeviasz a hangsúlyosabb kontrasztért és karakterért. Az élénk Akigalawood keveredik a benzoeviasszal, erőt és jelenlétet adva az illatnak.

Az üveg

Az Angel Nova Eau de Parfum utántöltő palackban kapható, hogy a csillagok által inspirált üveget után lehessen tölteni. Felelős tett annak érdekében, hogy soha ne maradjon Angel Nova nélkül.

Termékelőnyök

Hagyja magát lenyűgözni az Angel Nova megbabonázó és érzéki illatával. Az Angel Nova Eau de Parfum örömet és önbizalmat kínál viselőjének. Örökké tartsa meg a csillag alakú üvegét és töltse újra, ha kifogyna belőle.

összetevők

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LINALOOL. LIMONENE. GERANIOL. CITRONELLOL. COUMARIN. CITRAL. CITRIC ACID. ANISE ALCOHOL. DISODIUM EDTA [C3758A.1]