TERMÉK INFORMÁCIÓK

SISLEY
EAU DU SOIR Eau de Parfum

Egy Eau de Parfum hölgyeknek. Rafinált – elegáns – időtlen.

Az Eau du Soir egy a dél-spanyolországi Sevilla Alcazar kertjében tett sétát juttatja eszünkbe, amikor az orgonavirág az éjszaka beköszöntével elárasztja illatával a levegőt. Ritka, nemes, kontrasztokkal teli Eau de Parfum, mely a citrusillatokra támaszkodó fejjegy frissességét egyesíti a virágos szívjegy érzékiségével, miközben az elegáns chypre-illat is hangsúlyt kap.

Az első pillanattól kezdve elénk tárul a mandarin és a napfényben megérett grapefruit harmóniája. A rózsa és jázmin intenzív abszolút olaja merész és magával ragadó találkozása ez, melyt az orgona és ylang-ylang jegyei kísérnek. Az illatot ámbra és pacsuli kerekítik le, melyek a virágos-gyümölcsös jegyeket rendkívül elegáns alapjeggyel veszik körül.

Fejillat: mandarin, grapefruit

Szívillat: 
rózsa, jázmin, orgona, ylang-ylang

Alapillat: 
ámbra, pacsuli
összetevők

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER/EAU (AQUA), HEXYL CINNAMAL, DISODIUM EDTA, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, CITRAL, FARNESOL, EVERNIA PRUNASTRI EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, EVERNIA FURFURACEA EXTRACT.IL#3A

Seznamy složek obsažené ve složení produktů Sisley a Hair Rituel by Sisley jsou pravidelně aktualizovány. Před použitím produktu si pře�těte seznam složek na obalu.