TERMÉK INFORMÁCIÓK

ROBERTO CAVALLI

Paradiso Assoluto

Eau de Parfum

Roberto Cavalli teljes mértékben támogatja azt a tendenciát, miszerint a legfontosabb dolgok a legkisebb dolgokban rejtőznek. Ezt jelzi a Paradiso Assoluto Eau De Parfum is.

Tökéletesen megfelel egy szabad nőnek, akit nem köthet le semmiféle korlátozás és szeretne élvezni minden egyes pillanatot. Elsőként a lilaakác és a rózsaszín bors élénk aromája tör elő. Ritmust, könnyedséget, gondatlanságot és finomságot idéz elő. A hangulat egyre angyalibb és nőiesebb... Ez a vad jázminnak és a vörös liliomnak köszönhető. A forró érzelmek hulláma elárasztja testét és úgy tűnik, hogy az élet minden másodperce egy kincs. A szantálfa, a pacsuli és a finomított vanília meleg és kecses jegye az út az igazi paradicsomhoz. 

összetevők

Alcohol Denat. al , Parfum/Fragrance i , Water / Aqua , Linalool i , Hydroxycitronellal i , Coumarin i , Limonene i , Benzyl Salicylate i I f , Citronellol i , BHT a I ta , Cinnamyl Alcohol i I al , Hexyl Cinnamal i , Isoeugenol i , Methyl 2-Octynoate i , Farnesol i , Benzyl Alcohol i I ta , Benzyl Benzoate i , Geraniol i , Acrylates/Octylacrylamide Copolymer , Hydrolyzed Jojoba Esters