TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
J'ADORE L'OR ESSENCE

EAU DE PARFUM


Nemes, és érzéki; a J'adore L'Or a J'adore virágcsokor kvintesszenciája. Az exkluzív grasse-i birtokainkon nevelt jázmint és százleveű rózsát tartalmaz, amelyeket a vanília és a tubarózsa keleties jegyeivel vegyít. A spanyol jázmin intenzív, körbeölelő virágos zamattal és gyümölcsös jegyekkel tűnik fel. A százlevelű rózsa előhozakodik érzéki erejével és fűszeres, azonnal érezhető szépségével. Ezzel a két intenzív jeggyel karonöltve a vanília is megmutatja nyres báját, s ezt a miliőt a tubarózsa fehérsége fogja össze.

Egy intenzív élmény az orrnak; nyakát egy új nyaklánc díszíti, amely organikus jegyekkel és egy új gravírozási technikával készült. Ékes, akár a bőrre simuló ékszer; a J'adore L'Ore életre kel, és az őt körbeölelő aranyhoz hasonlóan ő is érzékien ragyogó. A J'adore L'Or az extrémitások parfüme. Virágos illatjegyei ritkák, koncentrációja intenzív. Keleties jegyei meghatározók és azonnal felismerhetők a gazdag virágos aromák között; a parfüm teltségében és önkifejezésében rejlik. Érzékelhető érzékisége a virágok bája előtt tiszteleg.

összetevők

#11597/A ALCOHOL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● AQUA (WATER) ● LINALOOL ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● CITRONELLOL ● ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ● HYDROXYCITRONELLAL ● COUMARIN ● GERANIOL ● LIMONENE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BHT ● BENZYL BENZOATE ● BENZYL ALCOHOL ● ISOEUGENOL ● EUGENOL ● ANISE ALCOHOL ● CITRAL ● FARNESOL ● BENZYL SALICYLATE ● CI 19140 (YELLOW 5) ● TOCOPHEROL ● CI 14700 (RED 4) ● CI 60730 (EXT. VIOLET 2)