TERMÉK INFORMÁCIÓK

Giorgio Armani új illata, a Sì Passione egy magával ragadó újraértelmezése az ikonikus Armani illatnak,; előhívja a Sì nő szenvedélyességét – erős, nőies, és szabad. Egy intenzív illat a magabiztos és nem kompromisszumképes nő számára, aki mer extrém döntéseket hozni – aki mer igent mondani. A vörös a Sì Passione életérzésnek és lényegének színe – mind illatösszetevőiben, mind lelkületében.

“A vörös az életerő, a szenvedély jele. Egy jót ígérő, pozitív jel.” Giorgio Armani

A vörös a szenvedélyes szerelem jelképe is – azé a fajta szerelemé, melytől hevesebben dobban a szív. Bár hasonló illatjegyekből született, mégis teljesen kivételes, a Sì Passione a Sì egy teljesen új arcát mutatja meg.; Egy új érzelem, egy újfajta nőiesség, egy új személyiség. Egy új szenvedély.; A Sì Passione előidézi a Sì ikonikus illatjegyeit – a feketeribizli Jungle Essence™ nektárt, ragyogó, lédús körtével kombinálva. Az illat a tüzes rózsaszín borssal indít, akár egy adrenalinkitörés. A virágos szívjegy szenvedélyesen dobban a rózsaszirmok modern értelmezésében; az addiktív, púderes vaníliavirágnak, és a nőies jázmin kivonatnak köszönhetően, melytől érzékivé válik az illat.; A Sì Passione az intenzív vanília, a rózsa és a vaníliavirág izgalmas kombinációja, mely így alkot egy érzéki, gyümölcsös—virágos illatot, az erő és a nőiesség egyidejű jelenlétét.

összetevők

Alcohol - Parfum / Fragrance - Aqua / Water - Hydroxycitronellal - Alpha-Isomethyl Ionone - Benzyl Alcohol - Citronellol - Benzyl Salicylate - Limonene - Linalool - Geraniol - Hexyl Cinnamal - Cinnamyl Alcohol - Isoeugenol - Coumarin - Eugenol - Benzyl Be