TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

GUCCI BLOOM NETTARE DI FIORI

A Gucci Bloom Nettare di Fiori a nő titokzatos és bensőséges jellemét, hitelességét, magabiztosságát és újszerűségét tárja fel. Az eredeti Gucci Bloomból kiindulva a gazdag, dús virágos parfüm intenzív ciprusesszenciává nemesedik.


A GUCCI BLOOM TÖRTÉNETE

Az első illat, amelyet teljes egészében Alessandro Michele elképzelése alapján fejlesztettünk ki. A Gucci Bloom Eau de Parfumöt az abszolút eredetiség gondolata ihlette, azaz annak szabadsága, hogy az légy, aki vagy.

#

A Ház modern filozófiájával azonosulók életrevalóságának és sokszínűségének ünneplésére a következőként megjelent Gucci Bloom illatok azoknak szólnak, akik nem félnek megtapasztalni az életet és annak gyümölcseit annak érdekében, hogy valódi önmaguk fájaként boruljanak virágba.


AZ ILLAT

#

A nyíltan virágos illat a nőiesség mélyebb érzését nyújtja – az erdősebb, érzéki keverék fejjegyét a gyömbér és a rózsa, alapjegyét pedig puha és rejtelmes befejezésként a pacsuli, a pézsma és az illatos olíva adja.


A DIZÁJN/h2>

Intenzívebb esszenciáját megtestesítendő, a Gucci Bloom Nettare di Fiori kartondobozát a szeszélyes Herbarium virágnyomat fekete árnyalata díszíti. A levelek, cseresznyefaágak és virágok toile de jouy mintázatát fekete keret veszi körül, és az illattörténet halványrózsaszín rózsaüvegének címkéjén is megjelenik.

#

A KAMPÁNY

A misztikus és ősi tájon játszódó új Gucci Bloom illatkampány az álmok kertjében élő négy nő történetét meséli el. A főszereplők karizmatikus és vonzó nők: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith és Susie Cave, akik az álomszerű sorozatban csatlakoznak egymáshoz.

összetevők

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal,Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Benzoate,Isoeugenol, Farnesol, Eugenol, Citral, BHT.