TERMÉK INFORMÁCIÓK

Az új JOY by Dior illat közvetlen, tiszta és pazar. A Joy végre körülölelő puhaságban és energiában megjelenő illatban is kifejezhetővé tette az örömöt.

Óda az élvezetekhez és az élethez. Egy eau de parfum, amelyet a virágok és citrusok üde mosolya, a fás jegyek lágy simogatása és a pézsmás illatok békés boldogsága tesz különlegessé.

Egy ezernyi árnyalatban dúskáló, sokoldalú, mégis kristálytiszta illat. Bergamott- és mandarinhéj kirobbanó harmóniája a virágokkal. A grasse-i rózsa abszolút és eszencia formában is megtalálható benne, ami a jázmin mámorító illatával és a gyümölcsök kellemes zamatával elegyedve üde mosollyá varázsolja ezt az illatot.

A meleg és krémes szantálfa lágyan ölel minket át. Bensőséges jellegét a halvány, pézsmás jegyek tiszta, púderes érzete adja, amely lágy, érzéki érintésként hat a bőrre.

„A JOY by Dior a fény illatokban történő megfogalmazásával különleges örömöt fejez ki.”

„Ez a parfüm azokra a pointillista festményekre emlékeztet, amelyeknek technikája precíz, ábrázolásmódja azonban mégsem túl egyértelmű. Több árnyalatból, ezernyi finomságból épül fel, amelyek végül egy egyértelmű, magától értetődő kifejezéssé állnak össze.”

François Demachy, a Dior parfümkészítője.

Üvege egyszerre tündöklő és becses. Nőiessége azonnal átragyog pompásan ezüstös és vibrálóan rózsaszín tartalmán.

A kupak mentén fényesen csillogó ezüstszál fut végig, akár egy könnyű, finoman gravírozott ékszer, amelynek neve tökéletes O-alakká simul össze.

A tiszta élvezet szertartásáért és a tartós illatélményért:

1. Használja a JOY by Dior testápoló tejet.

2. Permetezze a JOY by Diort a pulzuspontokra (a csuklóra, a fül mögé és a nyakra).