TERMÉK INFORMÁCIÓK

KENZO
World Power Eau de Parfum

KENZO WORLD POWER, az új Eau de Parfum, mely az egyéniséget ünnepli. Akár egy óda a szabadsághoz és a különbözőséghez. A KENZO WORLD POWER meginvitál, hogy írd meg saját szabályaidat egy érzéki nőies illaton keresztül. A hatalom az, ami igazazán az erőt adja: mutassa meg a világnak! A KENZO divatvilág inspirálta, KENZO WORLD POWER mindenkinek szól, aki nem kér elnézését azért amilyen, a tökéletes tökéltelenséget szimolizálja.
Egy új orientális parfüm, mely a különbözőséget ünnepli egy sós-édes kettősségnek köszönhetően. A ciprusos aromás jegy tökéletesen egybeolvad a spontán nőies jeggyel. A csillogó só kristályok felforgatják a gourmand tonkabab érzéki játékát. Egy parfüm, mely felszabadítja a virágos illat kódokat egy valódi és erős nőiességért.

Fejillat: ciprus
Szívillat: tengeri só
Alapillat: tonkabab

összetevők

Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxycitronellal, Coumarin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cinnamyl Alcohol, BHT, Citral, Benzyl Benzoate, Tocopherol, CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4), CI 60730 (Ext. Violet 2)