TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

GUCCI BLOOM AMBROSIA DI FIORE

Megidézve az ókori világ lakomáit láthatjuk, hogy az ambrózia a görög istenek eledele volt, és úgy tartották, halhatatlanná válik, aki csak fogyaszt belőle. A Gucci Bloom Ambrosia di Fiori illata arra ösztönzi viselőjét, hogy szabadon megélje személyiségét és őszintén ünnepelje érzelmeit.


A GUCCI BLOOM TÖRTÉNETE

Az Alessandro Michele elképzelése alapján megalkotott első illat, a Gucci Bloom Eau de Parfum aromavilágát az eredetiség, illetve az én szabadsága ihlette.

#

A Gucci Bloom illatok a Ház modern filozófiája jegyében a vitalitást és sokszínűséget ünneplik, és azoknak valók, akik megízlelik az élet valódi ízét, hogy személyiségüket kiteljesítve virágozzanak.


AZ ILLAT#

A Gucci Bloom Ambrosia di Fiori alapjául az illatozó virágokkal és növényekkel gazdagon telített kerteket idéző, eredeti Gucci Bloom illata szolgál. Az illat intenzívebb változata a pazar illatcsokrot további összetevőkkel egészíti ki: a ritka, állhatatos és bársonyos orris, valamint a damaszkuszi rózsa aromáival, amelyek eleganciát és nőiességet sugároznak./p>


A DIZÁJN

A Gucci Bloom eredeti üvegét burgundi vörös színben idézi meg és egy lágy rózsaszín, klasszikus címkével teszi tökéletessé. A papírdobozon ugyanez a rózsaszín árnyalat emeli ki a Bloom Herbarium ikonikus mintázatát, élénken körvonalazva a levelek, szirmok és ágak szövevényes összefonódását.

#

A KAMPÁNY

Az új Gucci Bloom illatkampány misztikus, ősi tájakra repít és az álmok kertjének négy nőalakjáról mesél. A főhősök lenyűgöző, bájos nők: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith és Susie Cave, akik az álomszerű sorozatban találkoznak egymással.

#

összetevők

ALCOHOL DENAT., *******, BENZOPHENONE-3, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, *******, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, *******, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, *******, FARNESOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLA