TERMÉK INFORMÁCIÓK

THIERRY MUGLER
Alien Fusion

A Mugler Alien Fusion Eau de Parfum üvegcséjében érzéki vanília és melengető fahéj jegyeket viselő, elbűvölő női illat rejtőzik.
Virágos-keleties illat olyan nőknek való, akik szeretnek kitűnni a tömegből, eredetinek érezni magukat. A kultikus Mugler Alien utódja.

Az illat összetétele

A Mugler Alien Fusion parfüm illata a fahéj fűszeres jegyeinek és a csípős gyömbérnek az egyedülálló találkozásából alakul ki. Az illatkompozíció szívében a tubarózsa mámorító, virágos esszenciája elegyedik a kissé gyümölcsös színezetű és kesernyés narancsfavirággal. Az Eau de Parfum alapja az édes vanília és a fehér ámbra varázslatos találkozása.

Az illat története

Az Alien Fusion Eau de Parfum a népszerű elődjét, a Mugler Alien parfümöt követi. Új és varázslatos árnyalatot kapott. Az eredeti, mély és titokzatos lila szín naplementét szimbolizáló, erőteljes vörösre változott.

összetevők

Alcohol al , Parfum/Fragrance i , Benzyl Salicylate i , Octinoxate f 0 0 , Water / Aqua , Limonene i , Linalool i , Coumarin i , Alpha-Isomethyl Ionone i , Butyl Methoxydibenzoylmethane f , Ethylhexyl Salicylate f , Geraniol i , Citronellol i , Citral i , Benzyl Alcohol i I ta , Cinnamal i , Benzyl Benzoate i , BHT a I ta