TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
JOY BY DIOR INTENSE

EAU DE PARFUM


Egy parfüm, amelynek a fényét a virágok és a citrusfélék élénk mosolya, az erdő finom simogatása és a pézsma nyugalma adja. Ezer árnyalattal és arculattal rendelkező, mégis kristálytiszta illat. Több árnyalatból és rengeteg arculatból épül fel, amelyek egyértelmű és magától értetődő kifejezést nyújtanak.


"Amikor egy új Dior parfüm életre kel, az jelentős esemény. Az egész ház, de jómagam számára is. Össze kell gyűjtenie, és el kell bűvölnie mind a nőket, mind a férfiakat."

François Demachy, a Dior parfümőre.

A bergamotthéj és a mandarin a virágokkal egyesülve robban ki. A százlevelű rózsa abszolút formában, valamint a jázmin élénk mosollyal keveredik ezekkel a finom gyümölcsökkel. A meleg és krémes szantálfa lágyan ölel át minket. Az intim kézjegy, a pézsma tiszta és porhanyós suttogása gyengéd és érzéki bőr a bőrhöz hatást eredményez. Az üvege egyszerre ragyogó és kecses. Nőiessége beragyogja az azonnal vonzó juice pompás ezüstjét és ragyogó rózsaszínét. Világos, csillogó ezüst szál veszi körül a fedelet, mint egy könnyed ékszer, amelyre rá van vésve a neve, amely egy tökéletes O-ban körbefut. Csillogó, kézzelfogható öröm, szó szerint a Dior dobogó szívében.

összetevők

#14299/A Alcohol - Parfum (Fragrance) - Aqua (Water) - Linalool - Limonene - Benzyl Salicylate - Ethylhexyl Methoxycinnamate - Hexyl Cinnamal - Citronellol - Hydroxycitronellal - Alpha-Isomethyl Ionone - Butyl Methoxydibenzoylmethane - Ethylhexyl Salicyla