TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

GUCCI BLOOM PROFUMO DI FIORI

Lépj be az álmok kertjébe a Gucci Bloom Profumo Di Fiorival. Egy új kampány és illat csatlakozik a Gucci Bloom családhoz, főszerepben Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith és Susie Cave látható. A virágba szökkenő új Gucci Bloom Profumo di Fiori az álmok kertjében játszódó látomásszerű kampány vezetésével debütál, ahol a varázslat virágba borul.


A GUCCI BLOOM TÖRTÉNETE

Az első illat, amelyet teljes egészében Alessandro Michele elképzelése alapján fejlesztettünk ki. A Gucci Bloom Eau de Parfumöt az abszolút eredetiség gondolata ihlette, azaz annak szabadsága, hogy az légy, aki vagy.

#

A Ház modern filozófiájával azonosulók életrevalóságának és sokszínűségének ünneplésére a következőként megjelent Gucci Bloom illatok azoknak szólnak, akik nem félnek megtapasztalni az életet és annak gyümölcseit annak érdekében, hogy valódi önmaguk fájaként boruljanak virágba.


AZ ILLAT#

Hűnek maradva a Gucci Bloom Eau de Parfum összetevőihez, az új illat a tubarózsa friss, természetes zöldjét, gazdag virágosságát és krémes mélységét teszi meg főszereplőnek. . A Bloom ikonikus harmóniáját az ylang ylang texturált arcai gazdagítják, melegségét pedig a szantálfa gazdag illathulláma és a nap áztatta fás jegyek sima krémessége adja.


A DIZÁJN

Ezen változat tiszta fényessége által ihletve a Gucci Bloom Profumo di Fiori mézsárga jeggyel idézi fel újra az eredeti Gucci Bloom mintázatot, előhívva a fiatal szellemiség életrevalóságát.

#

A KAMPÁNY

A misztikus és ősi tájon játszódó új Gucci Bloom illatkampány az álmok kertjében élő négy nő történetét meséli el. A főszereplők karizmatikus és vonzó nők: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith és Susie Cave, akik az álomszerű sorozatban csatlakoznak egymáshoz.

összetevők

Alcohol Denat, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Linalool, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Benzophenone 3, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral, Bht.