TERMÉK INFORMÁCIÓK

GUCCI Flora - a virág-motívum - története 1966-ra nyúlik vissza. Ebben az évben látogatta meg Grace Kelly és férje, Rainieri herceg a Gucci divatház Via Monte Napoleone-n lévő szalonját. Az esemény alkalmából, Rodolfo Gucci egy különleges ajándékkal kívánta megajándékozni a párt, így felkérte Vittorio Accornero olasz művészt, aki válaszul megalkotta azt a virág-mintát, amely később a ház egyik klasszikusává vált. A gyönyörű, gazdagon díszített és igazán elkápráztató illusztrációkon a négy évszakból származó kilenc virágcsokor, bogyós termések, pillangók, szitakötők és más rovarok kaptak helyet. A Gucci archívum klasszikusai között a “Flora” a folytonosság szimbóluma, egy motívum, amely minden évszakban felidézi az időtlen festői szépséget.

Nő, ugyanakkor nagyon érzéki. A GUCCI Flora-t a kontrasztok jellemzik. A fej jegyekben a bazsarózsa és friss citrusok illata köszön ránk, a szív jegyekben a rózsa és a kínai Osmanthus virág találkozásával egy elegáns, érzéki kombináció jön létre, amely megkülönbözteti a többi virágos illattól. Az alap jegyekben a szantálfa és a pacsuli adja meg az illat kerekségét.

összetevők

ALCOHOL DENAT., *******, AQUA(WATER), BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, *******, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CI 17200(RED 33), *******, CI 42090 (BLUE 1), CITRAL, CITRONELLOL, *******, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRON