TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
J'ADORE

EAU DE TOILETTE


A J'adore Eau de Toilette egy fényben úsztatottl parfüm. A neroli, az egyik legszebb fénnyel telített, Vallauris közelében, Grasse területén termő virág adja a J'adore virágcsokor szívét és lelkét. A Dior parfümőre, François Demachy ezért felidézi a gyermekkorához fűződő grasse-i keserűnarancsfa ligeteket.

„A J'adore Eau de Toilette egy hihetetlenül karakteres parfüm. Vonzó és ragyogó identitással rendelkezik. Egy azonnali robbanás, egyenes úton vezet az örömök felé.”

François Demachy, a Dior parfümőre A J'adore Eau de Toilette ragyogó összetevőkből áll: A vérnarancsos fejjegyek felélesztik az érzékeket.

Szívjegyét a mediterrán napsütéshez hasonlítóan ragyogó neroli adja. Damaszkuszi rózsa; érzéki és krémes, kényelemmel ruházza fel a kompozíciót.

A J'adore Eau de Toilette amfórája a Christian Dior tervezte érzéki 8-as figurából merített ihletet.

A frissítő és ragyogó rutinért:
1. Használja a J'adore Beautifying body milk szépítő testápolót!
2. Permetezze a J'adore Eau de Toilette-et a pulzuspontokra!
3. Fokozza a hatást a J'adore Hair mist hajpermettel!

összetevők

#10044/A ALCOHOL ? AQUA (WATER) ? PARFUM (FRAGRANCE) ? HEXYL CINNAMAL ? ALPHA-ISOMETHYL IONONE ? BENZYL SALICYLATE ? ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ? LIMONENE ? CITRONELLOL ? HYDROXYCITRONELLAL ? LINALOOL ? BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ? ETHYLHEXYL SALICYLA