TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Poison Girl Unexpected

A Poison Girl Unexpected révén François Demachy, a Dior parfümőre nemes összetevőket kever össze pimasz, lelkes összhanggal, hogy új, friss és csillogó virágot hozzon létre, amely teljesen... Váratlan! Igazán váratlan ihlet, hirtelen, villámgyors érzés, amelytől szikrázó borzongás fut végig a háton, majd cukros puhaságban kerekedik ki.
A fejjegy dupla adag tanzániai gyömbért tartalmaz. Hihetetlenül friss és árnyalt, a szexi fűszer bővelkedik, összeolvadva a pimasz sós jeggyel. Ez a csodálatos „Gyömbér tonik" hirtelen a damaszkuszi rózsa érzéki, virágos szívébe megy át. A venezuelai tonkabab állandó beborító jegy marad, amelyet a vanília és pézsma könnyed jegye melegít fel.

"A Poison Girl Unexpected-del egy illatba akartam zárni a savanyú cukorka erős, ellentmondásos érzését. Egy olyan gyümölcsös jegy ellentétével játszottam, amely fűszeres, szexi összhangot eredményezne. A kevés sóval fűszerezett gyömbér jegy volt a nyilvánvaló válasz. Azoknak a savanyú cukroknak a "kifejező" varázsát közvetíti, amelyek felrobbannak a szádban, és utat adnak az édességnek." - François Demachy, a Dior parfümőre

Fejillat: tanzániai gyömbér, sós jegy
Szívillat: damaszkuszi rózsa
Alapillat: tonkabab, vanília, pézsma

összetevők

#12388/A ALCOHOL ? PARFUM (FRAGRANCE) ? AQUA (WATER) ? LIMONENE ? ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ? BENZYL SALICYLATE ? LINALOOL ? HYDROXYCITRONELLAL ? BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ? ETHYLHEXYL SALICYLATE ? HEXYL CINNAMAL ? COUMARIN ? CITRONELLOL ? CITRAL ?