TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

GUCCI BLOOM ACQUA DI FIORI

Az ifjúság spontaneitásában és örömében fonódott kötelékek, a női barátságok gyorsan felbonthatatlanná válnak, dacolva az idővel. Az eredeti illatból készített friss és zöld változat, a Gucci Bloom Acqua di Fiori a fiatalság és a barátság életerejét és energiáját ünnepli.


A GUCCI BLOOM TÖRTÉNETE

Az Alessandro Michele által megalkotott Gucci Bloom illatokat a különbözőség szellemében virágzó abszolút eredetiség gondolata ihlette.

#

Azon hozzáállás bajnokaiként, hogy szabadon az lehetsz, aki lenni akarsz, a Bloom gyermekei nem félnek megtapasztalni az életet és annak gyümölcseit annak érdekében, hogy valódi önmaguk fájaként borulhassanak virágba.


AZ ILLAT#

Intenzíven zöld és friss, a zöld galbánum és a finom feketeribiszke rügyek vizes összetétele nyitja meg a fejjegyeket. A galbánum finom pézsma árnyalatai játszanak a feketeribiszke rügyek finom fűszerességével. A szívjegyekben a Gucci Bloom jázminbimbói, a rangoon folyondár és a tubarózsa dominálnak, a pézsma és a szantálfa érzéki alapja pedig melegséget és mélységet sugároz.


A DIZÁJN

A Gucci Bloomhoz hasonlóan a Gucci Bloom Acqua di Fiori kartondobozát belülről és kívülről is szeszélyes Herbarium virágnyomatok díszítik, zöld árnyalatban. A levelek, cseresznyefaágak és virágok toile de jouy mintázatát fekete keret veszi körül, és a halványrózsaszín rózsaüveg címkéjén is szerepel.

#

A KAMPÁNY

A misztikus és ősi tájon játszódó új Gucci Bloom illatkampány az álmok kertjében élő négy nő történetét meséli el. A főszereplők karizmatikus és vonzó nők: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith és Susie Cave, akik az álomszerű sorozatban csatlakoznak egymáshoz.

összetevők

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Citronellol, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene, BHT, Benzy