TERMÉK INFORMÁCIÓK

DIOR
J'adore Eau de Parfum Infinissime

A J’adore-virágok új, érzéki, erőteljes és körbeölelő illata: ez az Eau de Parfum Infinissime.

Egy végtelenül illatozó virágcsokor: a százlevelű rózsa, az arab jázmin, az ilang-ilang és a grasse-i tubarózsa jegyeit a krémes szantálfa akkordjai teszik bársonyossá.
Ismerős, mégis meglepő; az Infinissime tulajdonképpen a napos J’adore Eau de Parfum érzéki testvéreként végtelen illattal lengi körbe viselőjét.

„A J’adore Eau de Parfum Infinissime egyedülálló, markáns, mégis bájos jegyei a grasse-i tubarózsából származnak. A romantika megtestesítésére törekedtem, amikor bevontam a J’adore-csokorba: a J’adore szinte „elcsábította” az izgalmas tubarózsát; átölelte, újraélesztette, fényárral dicsőítette. Az erős és magabiztos nőiesség képviselője.”
Az Eau de Parfum Infinissime megalkotásakor François Demachy kibontotta a már ismert J’adore-csokrot, és fás jegyekkel tette intenzíven érzékivé a harmatos szirmokat.
Buja és vadító; a százlevelű rózsa táncot lejt a narancsos arab jázminnal, és párt cserél a gyöngyvirággal.
Az ilang-ilang könnyed, vidám illata teszi légiesebbé és még virágosabbá a kompozíciót.
A bergamott, a lédús vérnarancs és a buja, vadító grasse-i tubarózsa akkordjai kiteljesítik és érzékivé teszik az illatot, amely végtelenül sokáig a bőrön marad.
A J’adore fás, meleg jegyei a krémes, körbeölelő szantálfából áradnak.

A J’adore-üveg nyaka megújult dizájnt kapott, és az új Eau de Parfum Infinissime-et tükrözi. Az ikonikus maszai gallért szálakra bontottuk és lazábbra vettük, hogy kecsesebben omoljon az üvegcsére, akár egy nyaklánc, ahogy érzékien hull a nő bőrére. Ez az új ékszer a felszabadult nőiességet szimbolizálja.

összetevők

ALCOHOL , PARFUM (FRAGRANCE) , AQUA (WATER) , BENZYL SALICYLATE , HEXYL CINNAMAL , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , LINALOOL , LIMONENE , HYDROXYCITRONELLAL , CITRONELLOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , GERANIOL , EUGENOL , BENZYL BENZOATE , BENZYL ALCOHOL , CITRAL , TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE , FARNESOL , ISOEUGENOL , AMYL CINNAMAL , CI 14700 (RED 4) , CI 47005 (YELLOW 10) , CI 60730 (EXT. VIOLET 2)