TERMÉK INFORMÁCIÓK

LANCOME
Oui La Vie Est Belle L’Eau de Parfum D’Exception

Fedezze fel a La Vie Est Belle ikonikus gourmand illatjegyeit, amelyet egy kivételes és ragyogó virágcsokor ölel körül.

A Oui La Vie Est Belle:
- Női illat az öröm és a boldogság üzenetével, amely arra ösztönöz bennünket, hogy ünnepként éljünk meg minden pillanatot és mondjunk igent minden lehetőségre
- Addiktív írisz és rózsa, a parfümök világának legkülönlegesebb virágai
- Kristálymosolyt formázó luxus üveg, a boldogság arany tűzijátékával díszítve

A La Vie Est Belle illat új fejezete megőrzi a gyümölcsös illatjegyek pezsdítő és vidám fejjegyét. A rózsabors és bergamott fűszeres és szikrázó illatjegyeit a málna akkordjai töltik fel a lédús frissesség kirobbanó érzésével. Az illat szívében egy virágszirmokkal teli, gazdag virágcsokor áll, amelyet a Lancôme márka ikonikus, Törökországban kézzel szedett damaszkuszi rózsái és a ragyogó ylang-ylang virágok alkotnak. Az illat alapjegyeiben pacsuli, ínyenc akkordok és írisz fokozza a La Vie Est Belle addiktív és érzéki jellegét.

A La Vie Est Belle ikonikus kristálymosolyát arany szikrák borítják, akár a boldogság tűzijátéka. A Lancôme a boldogság új üzenetét fogalmazta meg azáltal, hogy a „La Vie Est Belle” ikonikus nevét a „OUI” (Igen) szóval párosította. Itt az idő, hogy megünnepeljük az élet szépségét, igent mondjunk minden lehetőségre és értékeljük a jelen pillanatait.