TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
POISON GIRL UNEXPECTED ROLLER PEARL EAU DE TOILETTE

ROLLER PEARL EAU DE TOILETTE


A Poison Girl Unexpected új golyós gyöngy külsőt kapott. A fényesen csillogó üveget egy finom kis gyöngy díszíti a parfüm újszerű és könnyű felviteléért.

Tökéletes választás a nap közbeni újraparfümözéshez vagy utazás közben; a Poison Girl Unexpected Roller-Pearl egy értékes kiegészítő.

PONTOS ÉS SZABÁLYOS ALKALMAZÁS: Egy üveggyöngy gondoskodik a megfelelő mennyiségű parfüm felviteléről, hogy egy cseppje se menjen kárba.

BÁRSONYOS ÉRINTÉS: Fényűzően érzéki, rendkívül könnyű és friss textúra.

UTAZÓBARÁT: A 20 ml-es üvegcsét bárhová magával viheti. Az üveg hermetikusan zárható egy csavaros kupakkal.

A Poison Girl Unexpected révén François Demachy, a Dior parfümőre nemes összetevőket kever össze pimasz, lelkes összhanggal, hogy új, friss és csillogó virágot hozzon létre, amely teljesen... Váratlan!

A mérgező lánynak, aki magabiztosan akarja viselni illatát bármikor, bárhol. "A Poison Girl Unexpected-del egy illatba akartam zárni a savanyú cukorka erős, ellentmondásos érzését. Egy olyan gyümölcsös jegy ellentétével játszottam, amely fűszeres, szexi összhangot eredményezne. A kevés sóval fűszerezett gyömbér jegy volt a nyilvánvaló válasz. Azoknak a savanyú cukroknak a "kifejező" varázsát közvetíti, amelyek felrobbannak a szádban, és utat adnak az édességnek."

François Demachy, a Dior parfümőre

összetevők

#12435/A ALCOHOL ? AQUA (WATER) ? PARFUM (FRAGRANCE) ? PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL ? LIMONENE ? AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER ? ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ? BENZYL SALICYLATE ? LINALOOL ? BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ? ETHYLHEXYL SALI