TERMÉK INFORMÁCIÓK

DIOR
ROUGE DIOR SATIN Rúzs utántöltő

A Rouge Dior új utántöltő az emblémás rúzsnak öko-formátumot ad. Amikor a rúzsrúd elfogy, a 75 couture szín bármelyikét kiválaszthatja és ezzel helyettesíti.

A Rouge Dior tartalék formulája megegyezik a rúzséval: autentikus virágápolást biztosítva az ajkaknak, természetes eredetű vörös bazsarózsa virág és ródium kivonatokkal gazdagítják.
A Rouge Dior 75 merész árnyalatba öleli az ajkakat, szatén, matt, fémes vagy bársonyos hatással. Ez egy ellenállhatatlan rúzs, amely 16 órás kényelmet nyújt az ajkaknak*.
A modern és minden eddiginél fényűzőbb új Rouge Diort egy új emblémás kördísz díszíti, amelyet a CD kezdőbetűk képviselnek.

Az új Rouge Dior utántöltő lehetőséget kínál az emblémás rúzsra, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt ​​nyomát.

Rendkívül ellenállhatatlan és élénk színek, a pigmentek tökéletes kombinációján alapul, és finom alkalmazás kíséri, amely több mint 60 éve szépíti a nők mosolyát.
Ma a Rouge Dior új formulával újítja meg a még merészebb és élénkebb couture színeket anélkül, hogy kompromisszumot kötne a tartós kényelem terén.

Most 4 hatásban kapható: szatén, matt, fémes és bársonyos. Ajakápoló smink, természetes eredetű összetevőkkel dúsított formulával:
- A Christian Dior által szeretett virág, a vörös bazsarózsa kivonat védő tulajdonságai segítenek megvédeni az ajkak természetes hidratáltságát, kiemelni ragyogásukat és fokozni az alkalmazott rúzs árnyalatok fényességét.
- A ródium virágkivonat mélyen hat és segít javítani az ajkakat, rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz nekik. Úgy tűnik, hogy a finom vonalak és barázdák elhalványulnak, és a szín merészebb, mint valaha.

- A shea vaj kiegészíti a virágkivonatok védőhatását és intenzív táplálékot biztosít. Az ajkak simák, így biztosítva a rúzs homogén felvitelét.
75 árnyalat, négy emblémával:
- 999 Velvet: intenzív és időtlen vörös, amelynél a tripla 9 kapcsolódik a Christian Dior által bevezetett első két rúzshoz, a 9-hez és a 99-hez. Most 4 Rouge Dior effektben kapható.
- 100 Nude Look: az 1947-ből származó New Look szürke újraértelmezése, amelyet Christian Dior a szürke és a bézs tökéletes kombinációjaként hozott létre.
- 080 Red Smile: élénkpiros, rendkívül fényes, a Dior által 1950-ben elképzelt első vörös árnyalatok egyikének újrafeltalálása.
- 525 Chérie: a rózsafa árnyéka, amelynek neve tükrözi Christian Dior szeretetét a nők és múzsák iránt.
* Önértékelés, 60 nő.