TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Dior Addict Lip Tattoo

A Dior első tartós ajakfestéke, a Dior Lip Tattoo most új színt visz a megszokott sminkelési rutinba. 10 órás viseletével*, kényelmes formulájával és pillekönnyű, nem maszatoló textúrájával a festék tetoválásként válik eggyé az ajkakkal pár másodperccel a felvitelt követően.
*20 alanyon végzett műszeres vizsgálat.
A Dior Addict Lip Tattoo könnyed, tiszta színe eggyé válik az ajakkal, hogy kiemelje természetes tónusát, miközben súlytalan, kellemes érzést biztosít. Az aprólékosan kidolgozott Lip Tattoo a Dior első csókálló rúzsa, amely nem maszatolódik el. Csupán néhány másodperccel a felvitelt követően a formula észrevétlenül, súlytalanul dermed rá az ajkakra – mintha semmi nem lenne rajtuk!
Peter Philips palettájában a bézstől a málnapirosig az összes természetes szín megtalálható. Említésre méltó a korall, amely bármely természetes ajaktónusnak jól áll.

összetevők

#11646/A AQUA (WATER) ? BUTYLENE GLYCOL ? ETHYLHEXYL STEARATE ? GLYCERIN ? HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER ? SQUALANE ? PHENOXYETHANOL ? PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL ? LECITHIN ? POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE ? POLYSORBAT