TERMÉK INFORMÁCIÓK

KÉSZEN ÁLLNAK AJKAID A TETOVÁLÁS-FORRADALOMRA?

Az YSL Beauté évtizedeken keresztül az ajaksmink forradalmak élén állt ikonjainak bevezetésével. Most, 2018-ban egy új hullám kezdődik. Egy vakmerő színbanda – mindegyiket meggyőződéssel viselheted. Intenzív árnyalatok, melyek második bőr érzettel tartós hatást nyújtanak. Erősen pigmentáltak és mattabbak, mint valaha. ;Ismerd meg a TATOUAGE COUTURE-t, az új forradalom vezetőjét, mely tetoválásszerű, ultra luxus formulában hozza el a lázadók számára az intenzív, matt színeket. ;Készen állsz arra, hogy csatlakozz a bandához?

;

CSATLAKOZZ A COUTURE BANDÁHOZ- ITT AZ ULTRA MATT AJAKFESTÉK

Még mattabb, még intenzívebb. Az új, áttörő formula a gazdag színt észrevehetetlen, második bőr érzetét adó réteggel zárja le és teszi még tartósabbá. Magas pigmentkoncentrációja egy igazán vékony fátyolrétegben összpontosul. A TATOUAGE COUTURE reggeltől éjszakáig, majd megint reggelig hosszan tartó nyomot hagy maga után. A sarkított applikátorral hosszan tartó színt vihetsz fel; ez az úttörő applikátor egy profi sminkmester intuitív precizitását és kontrollját adja a hódító ajkak formázásához, kontúrozásához. Lásd, de sose érezd – észrevehetetlen második bőr érzettel.

Az új YSL Tatouage Couture ajaklakkokat és a bevezetéssel érkező új Rouge Pur Couture matt ajakrúzsokat valamint Lip Styler szájceruzákat keresd a kiemelt Marionnaud Parfümériákban!

;