TERMÉK INFORMÁCIÓK

A Phyto-Blanc Fond de Teint Cushion tartalmazza a Phyto-Blanc Daily Defense Fluid hatóanyagait és 2 lépésben fejti ki hatását:

- Azonnal javítja a bőr kinézetét, mely rögtön tökéletesnek hat. A bőr tündököl, a finis ragyog. A változóképes fedésnek köszönhetően a bőr egyenetlenségei eltűnnek, a bőrkép optimalizálódik.

- Az ápoló alapozó nap mint nap hidratálja a bőrt (búzacukor-származék, B5-provitamin és phytosqualan), kiemeli a bőr természetes ragyogását (szabadalmaztatott Phyto-Blanc-komplexum, mályvavirág-kivonat).

Az összetétel tartalmaz SPF 30-as és PA+++ szűrőt, véd a környezetben előforduló káros anyagoktól, szállóportól, és a szabadgyökök ellen.

A friss és finom illatú textúra ellenáll a nedvességnek, izzadságnak, dörzsölésnek és hőségnek. Napközben többször is felvihető a bőrre, tartós.

A rendkívül higiénikus légmentes kivitelű tégely használat közben is védi a termék textúráját. A cushion-formátum ideális a nap folyamán végezhető javításokhoz.

Az alapozót reggel vigyük fel a bőrre, szükség esetén napközben is bármikor használhatjuk a védelem meghosszabbítása érdekében. Tökéletes kiegészítője a Phyto-Blanc ápolótermékeknek