TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Diorskin Forever
Undercover

A sminkes felületek és viseletük szakértője, a Dior Laboratories újraértelmezte az extrém korrekciós hatást a Diorskin Forever Undercover alapozóval. Ez a folyékony állagú, 24 órás*, teljes fedést biztosító alapozó maximálisan javítja az arcbőr megjelenését és természetes matt felülettel biztosít tartós hatást.
Peter Philips, a Dior Makeup kreatív és arculati igazgatójának véleménye az álcázás megújult művészetéről: „Az eléggé folyós textúrával társított pigmentek magas koncentrációja tökéletesen elfedi a pattanásokat. Az az izgalmas ebben a teljes fedést biztosító alapozóban, hogy nem lehet sem érezni, sem észrevenni a bőrön. Kellően friss és matt felületet biztosít ahhoz, hogy ne kelljen rajta púdert használni.”
* Műszeres vizsgálat. N = 20 nő. Teljes fedés 24 órás* viselet.
A Diorskin Forever Undercover alapozó szinte egy második, matt felületű bőrréteget varázsol az arcra. Az egész termékcsaládban ő tartalmazza a legtöbb pigmentet – szinte kétszer annyi található benne, mint az eredeti folyékony alapozóban – a tökéletes fedésért. A vízalapú készítmény egy ultravékony, magas pigmenttartalmú és súlytalan réteget képez az arcon, és 24 órás* matt hatást biztosít. A színszakértő Dior Laboratories 26 árnyalatot fejlesztett ki a leghalványabbtól a legsötétebbekig, amelyek egytől egyig tökéletesen összedolgozhatók a bőrtónussal.