TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
FOREVER FLUID FOUNDATION

ALAPOZÓ


A Dior Forever ikonikus tartós alapozó formulájával reggeltől estig makulátlan arcbőrt biztosít, miközben a pórusokat is összehúzza. Ez a folyékony alapozó amellett, hogy azonnal fokozza a bőr szépségét, gondosan válogatott összetevőkből álló formulájával napról napra szebbé is teszi, és feltárja valódi érzékiségét. A Dior Forever bársonyos matt felületet kölcsönöz a bőrnek. A Dior Forever a Dior forever Skin Glow család tagjaként is kapható a ragyogó hatásért. *20 női alanyon végzett műszeres vizsgálat. Az arcbőr 24 órán* keresztül makulátlanul fest. Feszesíti és finomítja a bőr textúráját, és maszkos hatás nélkül kölcsönöz neki bársonyosan matt megjelenést. Ez az alapozó egyben fényvédőként is működik; megóvja a bőrt az ártalmas környezeti hatásoktól, az UVA- és UVB-sugárzástól (SPF 35 PA+++). A TESZT EREDMÉNYEI:
A nők 94%-a találta természetesnek a matt hatást.** A nők 95%-a volt megelégedve az arcbőr textúrával, ami hasonló, mint egy bőrápoló krém felvitele után.** A nők 97%-a ajánlaná a terméket szeretteinek. * 20 női alanyon végzett műszeres vizsgálat. ** 66 nő önértékelése a Dior Forever Skin 1 hetes használata után. Egy igazi hidratáló összetevővel, árvácskakivonattal óvja a bőrt a kiszáradástól.* Nyugtatja a bőrt, amit simává és ragyogóan gyönyörűvé varázsol. A védelmet biztosító csipkebogyó-kivonat már évek óta a Dior Forever termékek sztárösszetevője. Megóvja a bőr minőségét a környezeti ártalmaktól, és csökkenti a kitágult pórusok számát. Minden egyes használattal egyre jobban összehúzza a pórusokat, és finomítja a bőr textúráját. A szépítő pigmentek alkalmazkodnak a bőr tónusához, és érzéki megjelenést kölcsönöznek neki. A terméket képtelenség érezni vagy észrevenni az arcbőrön. *In vitro összetevőteszt. A Dior Forever Skin alkalmazkodik a különböző bőrtónusokhoz, és 36 árnyalatban kapható.

Peter Philips javaslatai:
„1. Először vigyen fel egy keveset az eltakarni kívánt területekre, majd dolgozza el apró simításokkal!
2. Ha az egész arcot el szeretné fedni vele, használjon alapozóecsetet! A 24 órás* formula azt jelenti, hogy nem szükséges korrigálni a nap folyamán.”