TERMÉK INFORMÁCIÓK

DIOR
Diorskin Forever Natural Velvet alapozó

A Dior Forever Natural Velvet kompakt Dior-alapozó nem hagy nyomot, 90%-ban* természetes eredetű összetevőkből készült, és 24 órán át** tartó, természetesen matt, tökéletes hatást biztosít. Innovatív textúrája*** lágy, könnyed és komfortos érzetével lehetővé teszi, hogy a bőr szabadon lélegezzen, megvédi a kiszáradástól, és mindeközben csökkenti a csillogását is. A természetes vagy akár teljes fedést biztosító alapozó segít kiegyenlíteni az arcbőrt a sima hatásért, és helyreállítja a bőr textúráját is.

A bőrápoló virágok magas koncentrációjának köszönhetően a Dior Forever Natural Velvet alapozó napról napra javítja a bőr minőségét. A Dior Forever Natural Velvet árnyalatai széles skálán mozognak, hogy a lehető legjobban passzoljanak a különféle bőrtónusokhoz.

A Dior-alapozóval érkező szivacs segít a por egyenletes eloszlatásában. A hordozható, utántölthető tokot egyszerű használni, így a felvitel mindig gyors és tökéletes.

* Az ISO 16128-1 és az ISO 16128-2 szabvány alapján számítva. A víz százalékos arányát is tartalmazza. A fennmaradó összetevők a formula teljesítményét, kellemes megjelenését és stabilitását biztosítják.
** 20, maszkot viselő női alanyon végzett klinikai vizsgálat.
*** A Diornál.