TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING Alapozó

Egy friss, könnyű alapozó, amely igazodik a bőr árnyalatához, könnyű fedést ad, kiegyenlíti a bőr textúráját, tónusát, miközben átragyog rajta a bőr természetes fénye.

ActiveForce™ technológiájának köszönhetően, amely aktívan ellenáll a melegnek és a párának, valamint az olajosodásnak és a mozgásnak, ez a könnyű alapozó friss marad a nap folyamán, természetes hatása egész nap tart. Ez a hibrid formula 70% -ban bőrápoló összetevőket tartalmaz, azonnal hidratál és 24 órán keresztül táplálja a bőrt. Vízálló, minden bőrtípusra ajánlott. Nem komedogén, bőrgyógyászatilag tesztelt.
Vigye fel az arcápoló termék használata után a bőrtónus egységesítésére, a friss természetes hatásért. Nyomjon egy kis mennyiséget az ujjbegyeire és egyenletesen az arc középvonalától kifelé haladva dolgozza el a bőrön. A fedést fokozhatja, ha ütögetve viszi fel a terméket az érintett területre. Tipp: amennyiben extra fedésre van szüksége, használja helyileg a SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING Concealer korrektort.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥DIMETHICONEï½¥ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATEï½¥GLYCERINï½¥TRIFLUOROPROPYLDIMETHYL/TRIMETHYLSILOXYSILICATEï½¥CAPRYLYL METHICONEï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥OCTOCRYLENEï½¥TITANIUM DIOXIDE (nano)ï½¥TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)ï½¥IRON OXIDES (CI 77492)ï½¥DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMERï½¥SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITEï½¥SODIUM CHLORIDEï½¥IRON OXIDES (CI 77491)ï½¥SORBITAN SESQUIISOSTEARATEï½¥PHENOXYETHANOLï½¥DISTEARDIMONIUM HECTORITEï½¥PEG-10 DIMETHICONEï½¥ALUMINUM HYDROXIDEï½¥STEARIC ACIDï½¥TRISODIUM EDTAï½¥IRON OXIDES (CI 77499)ï½¥HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERï½¥LITHIUM MAGNESIUM SODIUM SILICATE (nano)ï½¥POLYSILICONE-2ï½¥SQUALANEï½¥SODIUM CITRATEï½¥DIPROPYLENE GLYCOLï½¥POLYSORBATE 60ï½¥ISODODECANEï½¥PEG/PPG-19/19 DIMETHICONEï½¥HYDROGENATED POLYISOBUTENEï½¥BHTï½¥MICAï½¥TOCOPHEROLï½¥TRIMETHYLSILOXYSILYLCARBAMOYL PULLULANï½¥SORBITAN ISOSTEARATEï½¥THYMUS SERPYLLUM EXTRACTï½¥POLYMETHYLSILSESQUIOXANEï½¥DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERï½¥POLYQUATERNIUM-51ï½¥SODIUM HYALURONATEï½¥HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEINï½¥