TERMÉK INFORMÁCIÓK

DIOR
FOREVER PERFECT Arcpermet

A Dior Forever Perfect Fix a Dior 1. háromszoros hatású arcpermete: tartós viseletet biztosít, fixálja a sminket, és azonnali hidratálást nyújt egyetlen lépésben.
Az arcpermet mikrodiffúzora fátyolként borítja az arcra a frissítő permetet, és anélkül teszi tartósabbá a sminket, hogy megváltoztatná a színét. Gondoskodik a smink friss és hibátlan állapotáról, miközben nem teszi markánsabbá az arc vonalait, és az apróbb ráncocskákba sem ül bele.
Magas víz- és vadárvácska-tartalma hidratálja és kellemesen frissíti az arcbőrt. A permet egyszerre fixálja a sminket, és egész napos, jótékony hatásokkal szolgál a számára.

Azonnal puhává, frissé és hidratálttá teszi a bőrt. A nap folyamán megőrzi a smink tökéletes megjelenését, és nem ül bele az arc vonalaiba. Színtelen és ultrafinom, a Dior Forever Perfect Fix a helyén tartja a sminket, és nem módosítja a színeket.
Nem lesz tőle zsíros vagy ragacsos a bőr, és a nap folyamán bármikor használhatja a tartás, a frissesség és a kellemes bőrérzet fokozása végett.
Alkoholmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt.