TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Dior Flash Luminizer
Radiance Booster Pen

A Backstage sminkesek fényesítő technikája alapján a Dior elkészítette a Flash Luminizer-t, ezt a fényesítő ecsetet, amely egyetlen kattintással fokozza az arcbőr ragyogását a professzionális megjelenésért. Friss textúrája finom és pillekönnyű, ezáltal egy szempillantásra beleolvad a bőrbe. A „White Light” pigmentek begyűjtik, és minden irányba szétszórják a fényt az arcbőr és a szemek ragyogásának fokozására. A benne található hialuronsav mikrögyöngyökkel gazdagított Beautyfier ComplexTM segít kitölteni az apró ráncokat és barázdákat. Azonnal simává varázsolja a bőrt. Természetes tónusok, amelyek minden arcbőrrel jól összedolgozhatók. 2 gyöngyházhatású ragyogásfokozóval gazdagított árnyalat, amelyek tökéletesen használhatók gyors strobing* céljából.
Használja az arccsonton, a felső ajak középső részén és az orrnyergen!
*Egy olyan technika, amely a fényt használja fel az arcvonások formázására és átalakítására.
Automatikus, kattintáson alapuló rendszerének köszönhetően egy gyors nyomás a hüvelykujjal, és máris a megfelelő mennyiségű Flash Luminizer-rel dolgozhatunk, amit a professzionális korrektorecsetek által inspirált, ultraprecíz lapos applikátor egyenesen a bőrbe dolgoz. A vastag és stabil ecset könnyed mozgást tesz lehetővé: pöttyöző mozdulattal vigye fel a Flash Luminizer-t a bőrre, majd simítsa és dolgozza el!

összetevők

#10528/A AQUA (WATER) ? CYCLOPENTASILOXANE ? BUTYLENE GLYCOL ? PHENYL TRIMETHICONE ? PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE ? ISONONYL ISONONANOATE ? TALC ? GLYCERIN ? DISTEARDIMONIUM HECTORITE ? ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER ? ALBIZIA JULIBRISSIN BA