TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Dior Rouge Blush

A Rouge Blush az egyetlen arcpirosítónk, amely intenzív és magasan pigmentált színekkel ígér tartós hatást. Az ikonikus Rouge Blush árnyalatait a legendás Rouge Dior rúzsok inspirálták. A színek intenzitása kívánság szerint beállítható – a világostól a merészig. A Rouge Blush különböző hatásokkal – matt, színjátszós és szatén – kapható. A Rouge Blush intenzív, tartós színe igazi femme fatale hatást biztosít szenvedélyes, ellenállhatatlan és egészségesen ragyogó megjelenéssel. Ultrapigmentált formulájának köszönhetően a Rouge Blush intenzív színei rétegezhetők az arcbőrön.
Textúrája könnyűszerrel eldolgozható a bőrön az egész nap kitartó, makulátlan megjelenésért. Az ikonikus Dior rúzsok inspirálta Rouge Blush meleg ombre hatással ad teret a vad nőiességnek. Színpalettáján a legvisszafogottabb rózsaszíntől a legmélyebb szilakékig minden megtalálható, nem beszélve az élénk korall és a finom, természetes árnyalatokról. A Rouge Blush matt, színjátszós és szatén hatásokkal kapható.

összetevők

#12712/A TALC ? SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE ? POLYETHYLENE ? ZINC STEARATE ? PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL) ? ETHYLHEXYL PALMITATE ? POLYMETHYLSILSESQUIOXANE ? MICA ? PENTYLENE GLYCOL ? SODIUM DEHYDROACETATE ? CAPRYLYL GLYCOL ? TIN OXIDE ? PARFUM (FRAGRA