TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Diorskin Forever Compact

A Diorskin Forever Extreme Control arcszépítő hatása 12 órán* át tart. Ez az új kompakt alapozó az minden extrémitást felöle: extra matt fedést, ragyogást, tartósságot és kényelmet biztosít, és napról napra egyre gyönyörűbbé teszi az arcbőrt.
*Műszeres vizsgálat az alapozó felvitelét követően. N=20 nő.

Peter Philips javaslata: „Én kifejezetten szeretem korrigálásra használni, vagy reggel vékony rétegben felvinni az arc teljes felületére.”

A Diorskin Forever Extrême Control újratölthető utazóbarát kiszerelésben kapható – így a környezetet is óvjuk. Ez a hihetetlenül praktikus alapozó egy súlytalan réteget képez a bőrön, és anélkül mattítja a bőrt, hogy púderes vagy maszkos hatást keltene. Csökkenti az arcbőr zsíros csillogását – extra matt hatást biztosít –, azonban megtartja egészséges ragyogását. Maga a modern tökéletesség. A bőrrel való érintkezéskor a benne található ultra nedvszívó képességű porok csökkentik a zsíros csillogást a makulátlan, extra matt felületért. Káprázatosan finom textúrájának és tartósságának köszönhetően nemcsak tökéletesíti az arcbőrt, de kényelmes érzetét is megtartja. A „Poreless Effect” bőrápoló esszencia csökkenti a pórusok jelenlétét, és napról napra gyönyörűbbé teszi a bőrt, mintha visszanyerte volna egyensúlyát. A Diorskin Forever Extreme Control 7 árnyalata közül mindenki megtalálja a saját bőrtónusának valót.

A Diorskin Forever Extreme Control önmagában is használható a reggeli bőrápolási rutint követően, de nap közben is kiváló korrigáló eszközként szolgál. Az intenzívebb fedő hatásért a Diorskin Forever Fluid Foundation folyékony alapozó felett is használható.

összetevők

#10968/B TALC ? MICA ? SILICA ? TITANIUM DIOXIDE [NANO] ? ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ? DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPHENYL DIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER ? METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER ? BARIUM SULFATE ? NYLON-12 ? PHENYL TRIMETHICONE ? ISOS