TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
ROUGE DIOR VERNIS

KÖRÖMLAKK


Ragyogás. Az intenzív tisztaságú "Gel Coat" gyanták technopolimerrel kombinálva minden lakkréteget olyan sima és fényes réteggé alakítanak, mint az üveg. Tartás. Szerves szilíciummal dúsítva, az új Dior Vernis megerősíti a köröm felületét az extra hosszan tartó viselés érdekében. A technopolymer biztos kötést hoz létre a köröm és a lakk között. Nagyon hosszan tartó erőért. Tegyen eleget színfüggőségének a Dior Vernis-szel, amely nem tartalmaz toluolt, formaldehidet, ftalátot és kámfort. A színalkotás a couture kollekciók színeinek grafikonjaiból merít ötleteket, amelyek olyan széles sprektrumúak, hogy közéjük tartoznak a Diorra jellemző ikonikus árnyalatok, a divat lüktetésében megjelenő It-shade árnyalatok, a merész árnyalatok, amelyeknek nem lehet ellenállni, valamint az Essentials, az időtlen alapok.

1. Vigyen fel egy vékony réteg Base Coat Abricot alapréteget.
2. Vigyen fel egy kezdeti, nagyon vékony réteg Dior Vernis-t, kezdve a köröm közepén, majd oldalra folytatva. Ezt kövesse egy második, vastagabb réteg, hogy elmélyítse a színt.
3. Maximális ragyogás Top Coat Abricot Fedőlakk és a Gel Coat Zselé Hatású Fedőlakk segítségével.

összetevők

#12420/A BUTYL ACETATE ? ETHYL ACETATE ? NITROCELLULOSE ? ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER ? ACETYL TRIBUTYL CITRATE ? ISOPROPYL ALCOHOL ? ACRYLATES COPOLYMER ? STEARALKONIUM BENTONITE ? ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/T