TERMÉK INFORMÁCIÓK

CLARINS
Wonder Perfect 4D Vízálló Szempillaspirál

Vízálló 4D szempillaspirál a látványos szempillák egy új dimenzióját adja: hosszabb, íveltebb, határozottabb és dúsabb pillák az elbűvölő, magával ragadó tekintetért.
A Wonder Perfect 4D Vízálló szempillaspirál használatával pillái dúsabbak, hosszabbak, íveltebbek és határozottabbak lesznek, így biztosítva a tökéletes négy-dimenziós hatást, hiszen napról napra láthatóan meghosszabbítja és dúsítja a szempillákat. Minél többet használja, annál szebb lesz a pillája. Miben rejlik különleges ereje?

A Clarins exkluzív Lash Boosting Komplexe segíti a szempillák védelmét és a láthatóan vastagabb, hosszabb megjelenésű szempillákat, még akkor is, ha eltávolította a szempillaspirálát, illetve az "érzelmeknek ellenálló" vízálló formula kiáll minden próbát, amit egy nap hozhat. Ez a szempillaspirál nem mozdul még akkor se, ha víznek, nedvességnek, hőnek vagy könnyeknek (örömkönnyek természetesen!) van kitéve. Bízhat benne, hogy soha nem hagyja cserben.

összetevők

ISODODECANE. AQUA/WATER/EAU. CI 77499/IRON OXIDES. CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D´ABEILLE. TRIMETHYLSILOXYSILICATE. DISTEARDIMONIUM HECTORITE. POLYGLYCERYL-3 BEESWAX. ACRYLATES COPOLYMER. POLYETHYLENE. SILICA. NYMPHAEA CAERULEA FLOWER EXTRACT. PHENOXYETHANOL. PANTHENOL. SPHINGANINE. SODIUM DEHYDROACETATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. LAURETH-21 [STM3672A/01]