Ön itt van most: / Márka szerint / Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Man Grey EDT 50ml

Nincs értékelés.
Ár: 18.350 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
A Mercedes-Benz Man Grey egy új változata az eredeti Mercedes-Benz Man… ...több
Cikkszám: 0074740

Mercedes-Benz Man Grey EDT 50ml

Mercedes-Benz Man.
Grey, the new star eau de toilette.
A Mercedes-Benz Man Grey egy új változata az eredeti Mercedes-Benz Man illatnak, mely klasszikus jellegének időtlen dimenzióját az illat sokoldalúságának és tökéletes egyensúlyának köszönheti. A Grey a modern elegancia témájának és a férfiasság kódjainak új interpretációja.
A francia mester parfümkészítő Olivier Cresp alkotása, a Mercedes-Benz Man Grey, a friss fás ámbrás illatcsalád egy új tagja. Az illat zamatos citrus jegyek és a fűszeres rózsabors házasításának frissességével indul, miközben szíve a zsálya, az olibanum és az ambrox elegáns összeállításában fejeződik ki, aromás és érzéki dimenziót adva az illatnak. Végül köszönhetően a Gurjun balzsam, az ámbra és a pézsma keverékének, a Mercedes-Benz Man Grey erős nyomot hagy maga után, mely egyszerre addiktív és tartós...
FRISS FÁS ILLAT
Klasszikus jellegű, friss, fás, ámbrás illat, melyet különböző személyiségek elvárásaihoz igazítottak. Időtlen dimenzióját az illat sokoldalúságának és tökéletes egyensúlyának köszönheti. A Mercedes-Benz Man Grey a modern elegancia témájának egy új variációját kínálja, a kifinomult férfiasság újra értelmezését. Az illat zamatos citrus jegyek, fűszeres rózsabors frissességével indul, szívjegyében zsálya, olibanum és ambrox elegáns összeállításában teljesedik ki, aromás és érzéki dimenziót adva az illatnak. Végül a gurjun balzsam, ámbra és pézsma keverékével erős nyomot hagy maga után, mely egyszerre addiktív és tartós.

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill