Ön itt van most: / Márka szerint / SISLEY

Sisley Sisleyouth Anti-Pollution Intenzív Hidratáló Arckrém 40 ml

Nincs értékelés.
Ár: 54.690 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
Feszességet, vitalitást és energiát ajándékoz. ...több
Cikkszám: 0076343

Sisley Sisleyouth Anti-Pollution Intenzív Hidratáló Arckrém 40 ml

Intenzíven hidratáló, energiát adó arcápoló termék, mely a beltéri és kültéri környezet okozta ártalmak legkülönbözőbb formái ellen védi a bőrt, sőt a kék fényt árasztó digitális technológia kihatásai ellen is.

Reggel és este vigye fel az arc és a nyak bőrére. 

TERHELÉSEK ELLEN

Erőteljes, antioxidáns hatóanyag-koktél hajdinából, páfrányfenyőből (gingko biloba), borsóból és E-vitamin-acetátból, mely hatékonyan veszi fel a küzdelmet a szabad gyökökkel és védőhatást fejt ki a környezeti terhelések káros befolyása ellen, így növeli a bőr ellenálló-képességét**. A bőr fiatalos kinézete tovább megmarad.

ENERGIÁVAL TÖLT FEL ÉS KIRADÍROZZA A FÁRADTSÁG JELEIT

A ginzeng (energizáló hatása jól ismert) és a kivi (ásványi anyagokban gazdag) kivonatának szinergiája a bőrnek feszességet, vitalitást és energiát ajándékoz. Ezt a bőr friss és ragyogó kinézettel hálája meg. Élettel, új energiával teli bőr a végeredmény.

INTENZÍVEN HIDRATÁL
Az intenzíven hidratáló, tápanyagban rendkívül gazdag hatóanyagok (így növényi cukorvegyületek, hajdinamag és karité-vaj) segítik az epidermiszt abban, hogy tárolja és továbbítsa a nedvességet, így hozzájárulnak a bőr optimális hidratálásához. A nedvességgel tökéletesen ellátott bőr élettel teli ragyog.

A textúra különleges, friss emulzió, mely szinte beleolvad a bőrbe és bársonyos, matt érzetet ad. A stimuláló tulajdonságokkal rendelkező illóanyagok vitalizáló, élénkítő illatukat a bőrön fejtik ki. 

* Véd a bőr öregedésének jelei ellen (ráncok, a bőr feszességének és üdeségének csökkenése)
** In-vitro-teszt a hatóanyagon

Összetevők:Hajdinamag-kivonat: antioxidáns hatású, védi a bőrt a környezeti terheléstől és segíti a bőr nedvességellátását; Ginkgo-biloba (páfrányfenyő) leveleinek kivonata: ellenáll a szabad gyököknek, óvja a bőrt; borsókivonat: növeli a bőr ellenálló-képességét a környezeti ártalmakkal szemben; E-vitamin-acetát: a bőr természetes immunitását erősíti; ginzeng-kivonat: energiával lát el és vitalizál; kivi-kivonat: javítja a bőr életerejét; természetes cukorvegyületek: növelik a bőr nedvességmegkötő hatását a szaruhámban; karitévaj: tápanyaggal látja el a bőrt és regenerál. 

 

DETAILS_MANUFACTURER_TITLE SISLEY

A Sisley kutatásai a növényvilág szívéből nyerik az ihletet:
A növények vitális energiáját, védekező mechanizmusát, regenerációs- és alkalmazkodó-képességét a szépség szolgálatába állítjuk.
A Sisley kutatási csapata a bőr tulajdonságairól és mechanizmusairól szerzett átfogó tudásnak köszönhetően képes arra, hogy a lehető legnagyobb hatékonyságú formulákat fejlessze ki.
Legfőbb célja ebben a tevékenységben az, hogy a növényekben található legjobb hatóanyagokat optimális koncentrációban használja fel, így olyan termékeket alkosson, melyek egyesítik a rendkívüli hatékonyságot az optimális bőrtoleranciával és az alkalmazás örömével.

A természet a szépség szolgálatában

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill