Ön itt van most: / Márka szerint / Tiffany

Tiffany Eau de Parfum Intense 30ml

1 Értékelés
Ár: 25.250 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
2018 őszén a Tiffany & Co. bemutatja az Eau de Parfum Intense-t,… ...több
Cikkszám: 0075051

Tiffany Eau de Parfum Intense 30ml

Az Eau de Parfum Intense, az eredeti Signature illat gazdagabb és intenzívebb változata.

Egy új pézsmás-virágos illat, mely erőteljesebb változata az eredeti kompozíciónak Egy meleg, érzéki köntösbe bújtatva válik még különlegesebbé. A fő illatjegy a gazdagabb koncentrációban hozzáadott írisz vaj, ami rendkívüli mélységét kölcsönöz a parfümnek. A luxus érzését pedig olyan összetevők segítségével erősíti tovább, mint a borostyán és a benzoin.

A divatház az illat megalkotásához ismét a mester parfümőrt, Daniela Andrier-t hívta segítségül. Inspirációját olyan érzések adták, mint az optimizmus és az öröm, amik az egész Tiffany márkát meghatározzák.

A Tiffany Eau de Parfum Intense minden alkalomra tökéletes ajándék. A gyönyörűen csiszolt üveget a ház híres gyémántjairól mintázták. A tetejét díszítő ikonikus Tiffany Kék árnyalatú szalagot pedig egy elegáns ezüstre cserélték, amin természetesen megtalálható a dombornyomott Tiffany & Co. logó is.

 

Vásárlók, akik szintén ezt a terméket vásárolták meg, a következőket választották még: Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Molnár névleges: Idő: 14:47 Dátum: 24.04.2019
Végre téli változatban is kapható a Tiffany, mert a tavaj megjelent illattal ellentétben ez sokkal melegebb, édesebb illat, intenzívebb, jóval nagyobb hatósugarú. A 2 napja felfújt illat a ruhámon ugyanolyan erős, mint aznap volt. Nagyon elegáns, puha, meleg illat, persze az írisz is érződik, de a vaj meg a benzoin adja a meleg érzetet. Az üvege gyönyörú, gyémánt akakú és szép türkiz kék. Öröm nézegetni és kézbe venni. Elegánssága miatt nem egy fiatal lányoknak való illat, inkább 30 felett ajánlanám. Különleges, a Tiffanyhoz méltó!!!
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill